HTML

Magners Ciderek

Tudj meg mindent a Magners ciderekről!

Friss topikok

Profi weboldal és webáruház készítés, kezelés

2012.05.30. 10:39 CiderElet

  A profi weboldal sokak szerint drága, pedig nem kell, hogy az legyen. Persze csodák azért nincsenek. Mégis, egy kis körültekintéssel és tájékozódással elérhető, hogy nemzetközi színvonalú jelenlétünk legyen a weben.

A webes megjelenés két részből áll: a fejlesztésből, és a tartalom folyamatos kezeléséből.

A webfejlesztéshez mindenképpen profi fejlesztő céget alkalmazzunk, ehhez a legjobb ár-érték arányú javaslatunk az iVerk Digital, akik igazán magas minőségben képesek fejleszteni a piaci árak kb. feléért.

A tartalom kezelését és az oldal menedzselését is bízhatjuk fejlesztő cégre, de ezt akár házon belül is elsajátíthatjuk. Ebben segít tippekkel és trükkökkel az iBlog(http://iblog.iverkdigital.com). Ha folyamatosan olvasod és alkalmazod az iBlog-on olvasottakat, magad fogod megtapasztalni, ahogy egyre jobb eredmények jönnek a webről.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magnersciderek.blog.hu/api/trackback/id/tr54554544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása